L’espectacle de Luis Piedrahita a Ontinyent apura les últimes localitats en platea

L’humorista i il·lusionista conegut per “El Club de la Comedia” o “El Hormiguero” visitarà el Teatre Echegaray el 14 de juny.

El Teatre Echegaray apura les ultimes entrades de platea per a l’espectacle “Las amigdalas de mis amigdalas son mis amigdalas” de l’humorista televisiu Luis Piedrahita. Aquesta actuació, que servirà com a cloenda del IV Circuit Café Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, tindrà lloc el pròxim dijous 14 de juny a partir de les 23:00 hores.

El Circuit Café Teatre és una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinynet, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’associació d’hostalers AHVAL, que des del passat mes de febrer ha obert 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals i que conclourà amb l’actuació del prestigiós humorista. Luis Piedrahita és còmic, escriptor, il·lusionista, guionista i director de cinema. Aquest és conegut per les seues participacions en “El Club de la Comedia”, “El Hormiguero”, “Cruz y Raya” o el programa radiofònic “La Ventana”, entre altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que aquest any el circuit “ha tingut un alt nivell humorístic i tenir a un artista com Luis Piedrahita és el millor colofó per a tancar l’edició”. Borrell animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i dels voltants a gaudir d’un dels còmics més reconeguts del panorama espanyol “que ens farà riure i reflexionar al voltant dels aspectes més quotidians del nostre dia a dia@ declarava.

Encara es poden adquirir les últimes localitats a un preu de 15 euros, 12 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, i en taquilla una hora abans de la representació.


II Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent obri el termini d’inscripció