Ontinyent obri una VI Universitat d’Hivern centrada en la innovació

Una ponència sobre Innovació i Turisme obri un cicle de 18 conferències, taules rodones i activitats durant 4 dies amb participació de professors, representants polítics i experts .

Ontinyent acull des de hui dimarts i fins el proper divendres 25 de novembre la seua VI Universitat d’Hivern una iniciativa de la Universitat de València (UV) i la Fundació Campus Ontinyent (FUCO), amb la participació de l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i la Diputació de València que complementa els graus formatius que s’ofereixen a la ciutat, i que enguany te la innovació aplicada a les diferents branques de coneixement com a protagonista.

El President de la Fundació Universitària i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i el Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla, obrien hui al Centre Cultural de Caixa Ontinyent l’acte inaugural d’unes jornades que inclouran seminaris en diverses matèries com ara Economia, Unisocietat, Innovació, Esport o Magisteri tant en aquest mateix recinte com en l’Aula Magna del Campus, amb un total de 18 conferències, taules redones i activitats. La primera d’elles ha tingut hui mateix, una ponència sobre “Innovació i Turisme” a càrrec d’Enrique Bigné, professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la UV. Ja de vesprada s’obria el Seminari d’Economia amb la participació dels professors d’Economia Pilar Beneito, Amparo Sanchis i Álvaro Tomàs.

Jorge Rodríguez destacava l’especial interès de dedicar una edició de la Universitat d’Hivern a la innovació, “una de les eines de transformació d’Ontinyent en la que volem aprofundir com a Ciutat de la Ciència i la Innovació que som”. Jorge Hermosilla qualificava de “gran fita” sumar ja 6 edicions, “producte d’un esforç col·lectiu de les diverses entitats implicades en consolidar esta activitat complementària a la formació que s’imparteix a les titulacions del Campus”. Antonio Carbonell, per la seua banda, incidia en l’interès i aplicabilitat de les matèries a tractar, tot recordant que enguany, a més de cedir les seues instal·lacions, Caixa Ontinyent aportarà en el seminari de demà dimecres una ponència del cap de Secretaria i Obra Social, Vicent Ortiz, sobre cultura financera, i altra del responsable de Nous Canals, Rafael Alcaraz, sobre noves formes de pagament.


La innovació a la Vall d’Albaida serà la protagonista de la VI Universitat d’Hivern d’Ontinyent