La Fundació continua el seu III Circuit Café Teatre amb Carola Maldonado

La polifacètica actriu posarà en escena un espectacle ple d’improvisacions i humor.

La Fundació Campus Ontinyent reprèn aquest dijous el seu III Circuit Cafè Teatre “Programa Ociversitari” amb l’actuació de la polifacètica monologuista Carola Maldonado. Serà aquest dijous, 11 de maig, a partir de les 23:00 hores, al restaurant Paixixi, on Maldonado, actriu còmica, monologuista, guionista i ballarina, posarà en escena el seu monòleg “Soliloquio”, un imprevisible espectacle de monòleg ple d’improvisacions i humor, on l’artista ballarà i cantarà.
Es tracta de la quarta actuació dins d’esta iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’Associació d’Hostelers AHVAL, que des del 16 de març i fins al 8 de juny inclou 6 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals, amb una programació que culminarà el 22 de junys a les 22:30 amb l’actuació de Santi Millán i Javi Sancho al Teatre Echegaray, per a la que es poden adquirir entrades a www.caixaontinyent.es.
Tot i que les actuacions prèvies a aquesta són gratuïtes, els restaurants que acullen les actuacions compten amb menús i ofertes especials, això com el sorteig entre els clients de dues entrades per a assistir a l’espectacle final de Millán i Sancho a l’Echegaray.
El regidor de Cultura, Álex Borrell, animava a la ciutadania “a gaudir d’un nou espectacle que integra l’humor amb la improvisació teatral i un toc musical, tot amb l’humor àgil, molt gestual, femení i elegant”, assenyalava.


Ontinyent reprèn el seu III Circuit Cafè Teatre amb Darío Piera