La filharmònica de la UV omplirà aquest divendres el teatre Echegaray

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València omplirà aquest divendres el Teatre Echegaray d’Ontinyent amb una nova edició del seu ja tracidicional “Concert de Primavera”.

Esta activitat organitzada per la Fundació Campus Ontinyent, el Vicerrectorat de Projecció Territorial de la UV i l’Ajuntament d’Ontinyent que tindrà lloc a partir de les 20:00 hores, per a la que ja s’han repartit 456 entrades entre els estudiants del Campus i la comunitat universitària, restant a la venda 86 localitats al preu de 5 euros que es pordran adquirir en taquilla una hora abans de l’actuació.
Al concert, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València interpretarà les obres de Manuel Palau, Aram Khachaturian i Serguei Rakhmàninov, sempre baix la batuta del seu director titular, Hilari Garcia. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha animat a la ciutadania “a acudir i aprofitar les entrades que encara queden per a la venda en taquilla, ja que és una bona oportunitat per gaudir d’un interessantíssim concert de la mà d’alguns dels millors joves músics valencians”, destacava.
L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València fou creada l’any 1995 i té una plantilla formada majoritàriament universitaris amb una edat mitjana de 20 anys. Durant els seus 15 anys d’històra ha comptat amb la pariticiapció de més de 500 joves músics, molts dels quals en l’actualitat ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees.
Pel que fa al seu director, Hilari Garcia, ha dirigit diverses orquestres nacionals i internacioals com l’Orquestra Sinfónica de Albacete, l’Orquesta de Córdoba, l’Orquesta Filarmónica de la Universidad Nacional de México, la Symphony Oruqestra RWCMD de Cardiff (Regne Unit), l’Oruqestre Symphonique HEM Genève (Suïssa) o la Palestine Youth Orchestra.


El grup teatral “Què Farem” obri el III Circuit Cafè Teatre d’Ontinyent