El grup teatral “Què Farem” obri el III Circuit Cafè Teatre d’Ontinyent

Es posarà en escena un espectacle d’improvisacions creades a partir d’idees dels espectadors.

Ontinyent posa en marxa aquest dijous el seu III Circuit Cafè Teatre “Fundació Campus Ontinyent-Programa Ociversitari” amb l’actuació del grup de teatre “Què farem”. Serà dijous, 16 de març, a partir de les 23:00 hores, al restaurant Malvasia Vinoteca, quan els components del grup posaran en escena un espectacle d’impovisacions en clau d’humor creades a partir d’idees dels espectadors.
Amb esta actuació s’inicia la tercera temporada d’una inicativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’Associació d’Hostelers AHVAL, que des del 16 de març i fins al 8 de juny inclourà 6 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals, amb una programació que culminarà el 22 de juny a les 22:30 amb l’actuació de Santi Millan i Javi Sancho al Teatre Echegaray, per a la que es poden adquirir les entrades a www.caixaontinyent.es.
Tot i que les actuacions prèvies a aquesta són gratuïtes, els restaurants que acullen les actuacions compten amb menús i ofertes especials, així com el sorteig entre els clients de dues entrades per a assistir a l’espectacle final de Millán i Sancho a l’Echegaray.
El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania “a assitir a esta primera actuació i gaudir d’un espectacle molt interactiu al qual es tractaran històries creades amb la complicitat de l’audiència, plenes d’ironia, sarcasme i sobretot molt d’humor”, assenyalava.


El III Circuit Cafè Teatre amb l’actor Santi Millán com a cap de cartell