El Circuit Cafè Teatre torna a Ontinyent amb l’humor típicament valencià d’Óscar Tramoyeres

L’humorista posarà en escena el seu espectacle “El millor d’Óscar” aquest dijous a la nit al restaurant Nou Tendur.

Ontinyent reprèn aquest dijous el seu III Circuit Cafè Teatre “Fundació Campus Ontinyent – Programa Ociversitari” amb l’actuació de l’humorista Óscar Tramoyeres. Serà aquest dijous, 25 de maig, a partir de les 23:00 hores, al restaurant Nou Tendur, on Tramoyeres portarà el seu espectacle “El millor d’Óscar”, un espectacle que transcorre com en una conversa natural on es vol fer riure a partir de les coses quotidianes de la vida.
Es tracta de la cinquena actuació dins d’esta iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’Associació d’Hostelers AHVAL, que des del 16 de març i fins al 8 de juny inclou 6 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals, amb una programació que culminarà el 22 de junys a les 22:30 amb l’actuació de Santi Millán i Javi Sancho al Teatre Echegaray, per a la que es poden adquirir entrades a www.caixaontinyent.es.
Tot i que les actuacions prèvies a aquesta són gratuïtes, els restaurants que acullen les actuacions compten amb menús i ofertes especials, això com el sorteig entre els clients de dues entrades per a assistir a l’espectacle final de Millán i Sancho a l’Echegaray.
El regidor de Cultura, Álex Borrell, animava a la ciutadania “a gaudir d’un dels humoristes valencians més importants dels últims anys, que està actuant mensualment al Teatre Talía de València, i ens oferirà un humor del terreny, directe, proper i de gran qualitat”, assenyalava.


La Fundació continua el seu III Circuit Café Teatre amb Carola Maldonado