El Campus d’Ontinyent estrena nous laboratoris d’Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

L’Alcade d’Ontinyent, el vicerector d’infraestructures i el President de Caixa Ontinyent visiten els nous equipaments i les obres per cedir a la UV un espai de 2000 m2 on poder fer ampliacions futures.

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València estrena aquest curs els nous laboratoris d’Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, creats a la planta baixa i el semisotan de l’aulari nou, i que han suposat una inversió de 1 milió d’euros per part de la institució universitària. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el vicerector d’infrastructures de la UV, Juan Luis Gandia, visitaven hui els nous equipaments educatius, així com les obres que executa l’Ajuntament per cedir a la UV un espai de 2000 m2 on poder fer ampliacions futures, i que suposa una inversió de 350.000 euros per part del consistori ontinyentí.

En la visita, on també assistien el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, els regidors Jaime Peris (Territori) i Óscar Borrell (Educació), així com el coordinador del Campus, José Cantó, Jorge Rodríguez agraïa “la gran sensibilitat de la UV cap a la nostra ciutat, que ens va permetre comptar amb un nou edifici on unificar la docència i ampliar les titulacions oferides. Ara s’està dotant a l’alumnat de les millors eines possibles, un treball per seguir creixent com a ciutat universitària al qual l’Ajuntament va a aportar el nou espai de 2.000 m2 que anem a cedir a la UV com a zona d’esplai, però amb el que pretenem dotar al Campus de la possibilitat de poder seguir creixent”, destacava.

Juan Luis Gandia destacava que la dels laboratoris “ha estat una inversió important en un context complicat, però la millora i avanç del Campus d’Ontinyent, que ja està plenament consolidat, és un objectiu per a la UV. La zona de pràctiques per a infermeria, que està acabant d’equipar-se, donarà una experiència quasi idèntica a la d’un hospital. Quant als laboratoris del semisotan, van a
suposar a més espais d’investigació, cosa que és també molt important”, manifestava. El vicerector recordava que a aquestes millores cal afegir la inversió realitzada a la façana de l’edifici antic, on la UV ha invertit 900.000 euros mes, i que serà visitada en breu per la rectora Mª Vicenta Mestre coincidint amb l’obertura oficial del curs acadèmic a la ciutat.


Ontinyent dona la benvinguda als alumnes del Campus Universitari amb el “Go! Festival”.